Karlovarský kraj: Tři vážné víkendové nehody

Během víkendu 30. června a 1. července 2018 došlo v Karlovarském kraji k několika dopravním nehodám, kdy ve třech případech byly ohrožené nezletilé děti.

dezinfekce

Ta nejtragičtější se stala 30. června kolem šesté hodiny večer v Aši. Řidič měl řídit vozidlo Fiat ve směru od sportovního centra směrem k bývalé nemocnici, kde mu náhle vběhlo před vozidlo malé dítě. I přes veškerou poskytnutou péči na místě malá holčička utrpěla zranění, kterým podlehla. O nehodě jsme vás z pohledu hasičů informovali zde.

Dopravní nehoda osobního vozidla a karavanu se stala 1. července 2018 kolem 14:00 hodin v Chebu. Sedmdesátiletý řidič měl řídit vozidlo značky Fiat ve směru jízdy od hraničního přechodu Svaty Kříž směrem na Cheb. Řidič zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za vozidlem, nestačil zareagovat na zpomalení vozidla před ním a měl do něj narazit. Během nárazu došlo k poranění řidičky vozidla jedoucím před ním. Ta musela být převezena rychlou záchrannou službou do nemocnice. Zraněné byly i další nezletilé spolujezdkyně. Tři z nich byly po vyšetření propuštěny z nemocnice a jedna s vážným zraněním letecky transportována do nemocnice.

Třetí dopravní nehoda se stala 1. července 2018 v Karlových Varech. Čtyřiadvacetiletý muž měl řídit vozidlo značky Peugeot v Karlových Varech v ulici Vítězná ve směru od ulice Stará Kysibelská k mostu 1. máje. Za křižovatkou u autobusové zastávky mu měl náhle vběhnout do jeho jízdní dráhy nezletilý chodec a následně došlo ke zranění nohy. Ten byl odvezen do nemocnice, kde zůstal hospitalizován. Alkohol byl u řidiče hlídkou dopravních policistů vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

nprap. Mgr. Soňa Hergezelová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy