Karlovarský kraj se prezentoval v ázerbájdžánském Baku

Živý kraj se účastnil workshopu Visegrádské čtyřky na téma medicínský turismus v Baku, 4.4.2018. Na workshop dorazilo přes 40 ázerbajdžánských partnerů, kteří si vyslechli prezentace účastníků.

dezinfekce

Následně proběhly individuální schůzky, během kterých návštěvníky nejvíce zajímali novinky v léčebných lázních Karlovarského kraje a dále také výletní místa, kam by se turisté mohli vydat během jejich lázeňského pobytu.

Od 5.4.20118 do 7.4.2018 se Živý kraj prezentoval i na stánku agentury CzechTourism na 17. ročníku AITF Baku 2018, což je největší mezinárodní veletrh cestovního ruchu v Ázerbájdžánu. Veletrh byl slavnostně zahájen za přítomnosti Ministra kultury a cestovního ruchu Ázerbájdžánu, pana Abulfase Garayeva, a během druhého dne veletrh navštívil i pan prezident, pan Ilham Aliyev, s manželkou. Osobně zavítali i na stánek agentury CzechTourism, kde zastupitelce agentury CzechTourism řekl, že se mu v České republice moc líbí a popřál vše nejlepší k 100.letému výročí založení státu.

Návštěvníci veletrhu projevili veliký zájem o léčebné pobyty v Karlovarském kraji. Dále byl zájem o historické památky a kulturní akce.


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy