Karlovarský kraj: Policie pokračuje ve sbírání papíru pro Elišku

Děti z klubu Rodoklub ze Základní školy Konečná si připravily pro všechny organizace a lidi, kteří se zapojili do sběru papíru pro nemocnou Elišku, krásné poděkování. Do kinosálu na základní škole přijela i Eliška s rodiči.

dezinfekce

Policisté byli moc rádi, že mohli osobně poznat Elišku i její rodiče a dozvědět se od nich spoustu informací z jejich života.

Připravený program nabídl několik vystoupení, kde se tančilo, zpívalo, ale také povídalo. V rámci několika prezentací děti představily, jak vlastně přišly na Elišku, proč se rozhodly sbírat papír a taky to, že se zapojily do akce města „Čisté město“, kde pro Elišku získaly dalších 5 000 Kč.

Celkem se pro Elišku podařilo získat neuvěřitelných 23 000 Kč a vybralo se 13 140 kg papíru.

„Jsem rád, že se děti rozhodly v projektu pokračovat. U policie jsme již začali skartovaný papír opět hromadit a tento týden jsme již první várku odvezli do sběrny. Těší mě, že můžeme pomoci malé Elišce, které peníze pomohou usnadnit život,“ řekl ředitel plk. Mgr. Petr Macháček.

Chcete se také zapojit a pomoci nemocné Elišce? Můžete sbírat papír nebo ji zaslat peníze na transparentní účet. Více informací se dozvíte zde.

O tom, že se policie zapojila do projektu dětského minipodniku Rodoklub jsme vás informovali zde.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy