Karlovarský kraj: Policie hledá svědky dvou dopravních nehod

K první nehodě mělo dojít ve čtvrtek dne 14. 12. 2017 v cca 17:08 hodin v Karlových Varech v ulici Čankovská, vedle budovy HZS.

dezinfekce

Zde měla stoupit do vozovky chodkyně v okamžiku, kdy místem projíždělo osobní vozidlo značky Audi. Tímto došlo ke střetu chodkyně s vozidlem.

K druhé nehodě došlo v sobotu dne 16. 12. 2017 v 07:20 hodin, a to v Ostrově, v ulici Jáchymovská, přímo před budovou MÚ, při které došlo k poškození litinových sloupků. K nehodě došlo tak, že řidič osobního vozidla značky Škoda Fabia jedoucí po ulici Jáchymovská ve směru od centra, narazil do sloupků, které vyvrátil. Řidič z místa ujel směrem ke křižovatce ulic Nádražní a Karlovarská v Ostrově. Dále bylo zjištěno, že v době dopravní nehody ve směru od ulice Šlikova kolem osobního vozidla značky Škoda Fabia procházel muž, který pokračoval na parkoviště přiléhající ke komunikaci ulice Jáchymovská, kde se sešel s další osobou. Jednalo se o muže a ti společně nasedali do vozidla, které bylo zaparkované na uvedením parkovišti.

Policie žádá svědky těchto dopravních nehod a zvláště osoby, které se v době nehod nacházely na místě, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu Karlovy Vary, Závodní 386/100, 360 05 Karlovy Vary – Dvory, nebo na telefonním čísle 974 366 408 a přispěli tak k objasnění těchto událostí.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy