Karlovarsko: Vozidlo poškodil železnými kleštěmi

Jednatřicetiletý muž z Chodova měl v polovině srpna letošního roku společně se svojí přítelkyní navštívit zahradní párty, která se konala na pozemku rodinného domu v menší obci na Karlovarsku. Po svém příchodu měl muž vypít větší množství alkoholu a následně se chovat nevhodně a agresivně.

dezinfekce

Po slovním incidentu se svou přítelkyní mu měl majitel rodinného domu sdělit, aby odešel. Muž tak nakonec učinil a poté čekal několik desítek minut na odvoz. Když se ho dočkal, tak měl z vozidla, které pro něj přijelo, vyndat železné kleště a s nimi přistoupit k zaparkovanému automobilu značky Kia. Následně měl na zadních dveřích vystříhat menší otvor. Když si toho majitel automobilu všiml, tak okamžitě vyběhl ven. Po slovní rozepři nakonec jednatřicetiletý muž z místa odjel. Svým jednáním způsobil majiteli škodu téměř 25 tisíc korun.

Policisté z Obvodního oddělení Bečov nad Teplou jednatřicetiletému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.10.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy