Karlovarsko: Vloupal se do policejního objektu

V neděli dne 17. listopadu kolem 00:30 hodin přijali policisté na OOP Karlovy Vary - město signál o narušení služebního objektu. Na místo byla vyslána policejní hlídka, která po příjezdu na místo zjistila, že kolem budovy se nachází ve sněhu stopy, které směřují dovnitř budovy.

dezinfekce

Pachatel však již na místě nebyl nalezen, a proto byli namísto povoláni dva policejní psovodi a další policejní hlídka z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře. Policisté se vydali po stopách. Policejní psi zachytili pachovou stopu pachatele, která je vedla lesem stále dokola téměř 7 kilometrů, neboť se je tímto snažil pachatel zmást. Poté služební pes jménem Aron pachatele ukrytého ve křoví nalezl. Policisty byl zadržen a převezen na policejní služebnu.

Policisté v pachateli zjistili 31letého muže z Karlovarska. Ten měl nejdříve vypáčit dveře od dřevěné boudy, kde odcizil deku a přespal zde. Vzhledem k tomu, že mu zde zřejmě byla zima, se přemístil k hlavní budově, kde vnikl do kotelny. Dlouho se zde však neohřál, neboť během chvilky byli na místě policisté. Za uvedené jednání mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Vzhledem k tomu, že se stejného trestného činu dopustil v posledních třech letech opakovaně, hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy