Karlovarsko: V sobotu došlo k šesti dopravním nehodám

V sobotu dne 9. září 2017 došlo na Karlovarsku k šesti dopravní nehodám, kdy ve většině případů bylo příčinou nepřizpůsobení rychlosti vozidla řidičem na mokré vozovce.

dezinfekce

Ty nejzávažnější z nich:

V 10:12 hodin řídila 44letá řidička z Prahy osobní vozidlo značky Citroen po silnici 1/6 ve směru od Prahy na Karlovy Vary. Před křižovatkou na obec Hůrky zřejmě nepřizpůsobila rychlost vozidla mokré vozovce a v zatáčce vjela s vozidlem na krajnici, poté uvedla vozidlo do smyku, narazila do betonového žlabu a skončila v silničním příkopu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 70 tisíc korun. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Za přestupek byla řidičce policisty uložena bloková pokuta.

Téměř na stejném místě došlo k další dopravní nehodě 41leté řidičky krátce po 17:00 hodině. I tato řidička jedoucí v osobním vozidle značky Peugeot ve stejném směru a ze stejných příčin uvedla vozidlo do smyku, vyjela mimo komunikaci, kde došlo k převrácení přes střechu. Řidička i její dcera byly převezeny s lehkým zraněním k lékařskému ošetření do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 20 tisíc korun.

K dopravní nehodě s lehkým zraněním došlo krátce po poledni. 61letý řidič jel s osobním vozidlem značky Toyota po silnici 1/13 ve směru od Karlových Varů na Ostrov. Před odbočkou na Bor nepřizpůsobil rychlost a uvedl vozidlo do smyku, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do svahu, čímž došlo k přetočení vozidla na střechu. Řidiči byla uložena bloková pokuta. Škoda je odhadnuta na částku kolem 55 tisíc korun.

Krátce po dvacáté hodině řídil 46letý řidič osobní vozidlo Škoda po silnici 1/20 ve směru od Plzně na Karlovy Vary. V serpentýnách nepřizpůsobil rychlost vozidla na mokré vozovce, přejel do protisměru, kde narazil do skály. Tři spolujezdkyně z vozidla byly s lehkým zraněním převezeny k lékařskému ošetření do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 22 tisíc korun. I tomuto řidiči policisté za přestupek uložili pokutu.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy