Karlovarsko: Opakovaně kradl

O tom, že krást se nevyplácí, se přesvědčil 27letý muž ze Sokolova. Karlovarští kriminalisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež.

dezinfekce

Takového jednání se měl dopustit hned ve dvou případech. V prvním případě se podezřelý muž dopustil takového trestného činu tím, že začátkem srpna tohoto roku násilím vnikl s dalším pachatelem do automatu ruční myčky v prostorách čerpací stanice. Následně z něj měl odcizit dvě petlice se zámkem a dvě pokladničky s finanční hotovostí v mincích různých hodnot ve výši kolem 5 tisíc korun. Majiteli dle odborného vyjádření způsobil škodu ve výši kolem 16 tisíc korun.

V druhém případě se měl sám v polovině září v ranních hodinách vloupat do zaparkovaného osobního automobilu tovární značky Opel v Karlových Varech. Po rozbití okna dveří vnikl do vnitřních prostor vozu a následně z něj odcizit zde zanechaný batoh s drobnými věcmi.

V páchání trestné činnosti není žádným nováčkem. V posledních třech letech byl za stejný trestný čin odsouzen a potrestán Okresním soudem v Karlových varech. V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.09.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy