Karlovarsko: Odcizili vše, co jim přišlo pod ruku. Nyní spadla klec

Karlovarští kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality rozšířili trestní stíhání 28leté ženy z Karlových Varů a 28letého muže z Chodova, přičemž oba obvinili ze spáchání přečinu krádež spáchané formou spolupachatelství.

dezinfekce

Od poloviny srpna do začátku listopadu tohoto roku 2018, se měli krádeže dopustit téměř v 30 případech. Podezřelý muž se krádeží dopustil sám nejméně 13krát, podezřelá žena sama nejméně 9krát a společně nejméně 7krát. Kradli v různých prodejnách a obchodních domech v Karlových Varech. Brali téměř vše, co jim přišlo pod ruku. Drogerii, kosmetiku, oblečení, ale i potraviny. Podezřelý muž krádežemi způsobil škodu necelých 30 tisíc korun a podezřelá žena škodu téměř 35 tisíc korun. Oba se uvedeného jednání dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech za trestný čin krádež odsouzeni Okresním soudem v Karlových Varech.

Kriminalisté oba podezřelé zadrželi a podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jejich vzetí do vazby. Na rozhodnutí soudu, zda je pošle do vazby, si počkají v policejní cele. V případě prokázání viny jim tak oběma hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.11.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy