Chodov: Vloupal se do několika objektů

Sdělení podezření ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci si na Obvodním oddělení v Chodově převzal 31letý místní muž.

dezinfekce

Takového jednání se měl dopustit nejméně ve čtyřech případech v Chodově, v době od 31. srpna do 4. září 2017. Nejprve v nočních hodinách dne 31. srpna 2017 měl vykopnout část u vstupních dveří domu v ulici Budovatelská, vniknout dovnitř a v úmyslu něco odcizit prohledat společné prostory domu. Z místa odešel ale s prázdnou. Ještě ten stejný den bez užití násilí vniknul do domu v ulici Osadní, kde vypáčil dveře do kočárkárny, odkud také nic neodcizil.

První zářijový den přišel do panelového domu v Chodově, zde vypáčil dveře od sklepních prostor, prohledal sklepní kóje a ani odtud si nic neodnesl.

V posledním případě se po užití násilí dostal do jiného panelového domu v Chodově, kde prohledal sklepní prostory a následně i kočárkárnu. Při tom byl však vyrušen policejní hlídkou, která zloděje na místě zadržela. I přesto, že nic ani v jednom případě neodcizil, způsobil škodu kolem 15 tisíc korun poškozením zámků a dveří. Pokud mu bude prokázána vina, hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody, neboť se stejného trestného činu v posledních třech letech dopustil opakovaně a byl za něj i odsouzen a potrestán soudem.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy