Chodov: Teleskopickým obuškem udeřil několik hostů restaurace

Policisté v Chodově sdělili dvěma mužům ve věku 36 a 45 let podezření ze spáchání přečinu výtržnictví spáchaného formou spolupachatelství. Mladšímu podezřelému navíc i z přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

dezinfekce

Podezřelí muži měli v polovině března v Chodově v nočních hodinách v místní restauraci tropit výtržnosti. Mladší z nich dokonce měl v ruce mít teleskopický obušek a udeřit s ním několik hostů, kteří se nacházeli v jeho okolí. Napadení hosté utrpěli drobná zranění, se kterými nikdo z nich nevyhledal lékařské ošetření. Následně byli oba podezřelí muži hosty restaurace z vnitřních prostor vytlačeni před restauraci, kde konflikt pokračoval. Jeden z hostů poté 36letému muži vytrhl obušek z ruky. Po zjištění, že na místo byla přivolána policejní hlídka, oba agresoři z místa utekli.

Šestatřicetiletý muž se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl za výtržnictví již v minulosti odsouzen. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Staršímu podezřelému hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy