Chodov: KASS modernizuje předsálí Malé scény

Zcela novou podobu dostává v těchto dnech předsálí kina na Malé scéně v Kulturním a společenském středisku (KASS). Příjemného vstupu v duchu moderních multiplexů si budou moci milovníci filmů užít zhruba v druhé polovině ledna příštího roku.

dezinfekce

Pravidelní návštěvníci už nyní zaregistrovali první změny. Pryč je dřevěné obložení a staré okenní výplně, koberec a původní šatna. Pokladna jede v provizorním režimu.

„Lidé se mohou těšit na zcela nové předsálí, kde bude nově barové posezení, u kterého si může návštěvník vychutnat kvalitní zrnkovou kávu z nově pořízeného automatu. Možností budou nápoje jak v klasické variantě do 150 ml kelímků, tak také v dnes stále více oblíbeném množství 0,3 litru do papírového kelímku s víčkem - varianta ToGo. Předsálí bude osazeno několika led panely a USB přípojkami pro nabíjení mobilních telefonů. Jako překvapení připravujeme úplně nové zpracování interiéru, které naše návštěvníky určitě mile překvapí,“ popsal změny jednatel KASSu Jiří Spěváček.

Ten zároveň požádal návštěvníky kina o trpělivost a pochopení.

„Některé práce se musí bohužel provést za provozu,“ poznamenal jednatel s tím, že v době od 13. ledna do 23. ledna bude kino úplně uzavřené a promítat se začne až v pátek 24. ledna.

Zrušeno bude i lednové dopolední promítání snímku Pražské orgie.

Především vnitřek KASSu, jeho vybavení a technologie prochází v poslední době rekonstrukcí a obměnou. Například jen v letošním roce byla dokončena instalace klimatizace, v minulých letech pak došlo na výměnu plátna, projektoru, zavedení platby kartou či nové mobilní aplikace.

Na rok 2020 je naplánována výměna všech sedaček v kině.


Zdroj: město Chodov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy