Chebsko: Zaměstnanec casina zpronevěřil přes 400 tisíc

Dvaadvacetiletý muž z Chebu měl od října do listopadu minulého roku jako zaměstnanec casina nacházejícího se na Chebsku brát z nepoužívaného kufříku hodnotné herní žetony.

dezinfekce

Ty měl následně přidávat k hodnotným žetonům, které chtěli návštěvníci směnit za finanční hotovost. Poté měl sám jako zaměstnanec casina žetony směnit, návštěvníkům dát peníze za jejich žetony a finanční prostředky za žetony, které odcizil z kufříku a přidal k ostatním, si měl nechat.

To ale nebylo vše, protože dne 20. 11. minulého roku měl v nočních hodinách jako zaměstnanec casina několikrát vzít na svém pracovišti finanční prostředky, které následně předal svému známému, který byl v tu dobu návštěvníkem casina. Ten měl poté tyto peníze použít na hraní v casinu. Svému známému měl během jedné noci takto peníze předat ve dvanácti případech. Svému zaměstnavateli měl tímto jednáním způsobit škodu přibližně 420 tisíc korun.

Chebští kriminalisté proto zahájili trestní stíhání a dvaadvacetiletého cizince obvinili ze spáchání přečinu zpronevěry. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.04.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy