Chebsko: Svoji přítelkyni dlouhodobě fyzicky napadal

Chebští kriminalisté rozšířili trestní stíhání devatenáctiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu vydírání a přečinů týrání osoby žijící ve společném obydlí a výtržnictví.

dezinfekce

Muž měl totiž od ledna do února citově vydírat svojí bývalou dvacetiletou přítelkyni, a to za účelem toho, aby stáhla trestní oznámení na policii (o případu jsme infomovali zde). Vše mělo vyvrcholit během hádky v únoru, kdy muž ženu fyzicky napadl několika ranami pěstí, protože trestní oznámení odmítla stáhnout.

Ženu měl obviněný fyzicky napadat také v době, kdy spolu bydleli ve společné domácnosti. To ji měl několikrát v týdnu bít pěstmi nebo ji držet hlavu u země nohou. Na konci února ji měl před barem v Aši udeřit do obličeje a následně ji měl několik minut znovu fyzicky napadat. Vše mělo skončit tím, že ji měl natlačit obličejem na zeď a žena si přitom způsobila zranění, které si později vyžádalo lékařské ošetření.

Poslední únorový den měl muž ženě procházet konverzace na sociální síti a poté ji začít vulgárně urážet. Žena se ze strachu o své zdraví před obviněným uzamkla v koupelně. Když žena po několika minutách koupelnu opustila, tak ji měl muž znovu okamžitě fyzicky napadat, a to až do doby, než se dvacetiletá žena utekla schovat ke své sousedce.

Muži, který byl na základě rozhodnutí soudu vzat do vazby, hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na deset let.


nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy