Chebsko: Řídili pod vlivem alkoholu

V polovině května letošního roku měl třiadvacetiletý muž z Chebu řídit osobní automobil značky BMW. V ulici Lesní v Chebu byl ve večerních hodinách zastaven a kontrolován policejní hlídkou.

dezinfekce

Při silniční kontrole byl muž vyzván, aby se podrobil opakované orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Té se podrobil a dechová zkouška vyšla s nejvyšším pozitivním výsledkem 2,14 promile.

Ve Františkových Lázních řídil na konci května letošního roku vozidlo značky Audi místní dvaačtyřicetiletý muž, který byl policejní hlídkou zastaven v ulici Chebská. Při silniční kontrole policisté zjistili, že na osobním automobilu jsou umístěny registrační značky jiného vozidla a že dvaačtyřicetiletý muž není držitelem řidičského oprávnění. Muž byl následně vyzván, aby se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Ta vyšla s pozitivním výsledkem 1,59 promile.

Oba muži byli zadrženi a převezeni na obvodní oddělení k dalším úkonům. Poté jim policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 05.06.2019 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy