Cheb: Vykradením dvou vozidel způsobil padesáti tisícovou škodu

Při posledním jednání, byl muž na místě zadržen. Po vyslechnutí sdělení podezření za svá jednání, kterých se dopouštěl i přesto, že byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen za přečin krádeže, byl policisty propuštěn a je šetřen na svobodě.

dezinfekce

Policisté z Obvodního oddělení Cheb - město dne 27. června sdělili podezření osmatřicetiletému muži z Chebska ze spáchání přečinu krádeže, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Jednání se měl muž ve dvou případech dopustit v Chebu. Dne 26. června 2017 ve večerních hodinách v ulici Wolkerova z neuzamčeného vozidla značky Ford odcizil doklady k vozidlu, platební kartu a další tiskopisy. Na základě odborného vyjádření byla škoda vyčíslena na 850,- Kč. Muž však stihl další čin v noci na 27. června 2017 v ulici Karlova. Pro vniknutí do osobního vozidla značky Volkswagen musel rozbít okénko zadních dveří, které následně otevřel. Z vozidla odcizil hodinky, navigaci a u vozidla poškodil vnitřní prostor i elektroniku. Poškozením vozidla a odcizením věcí způsobil škodu na základě odborného vyjádření převyšující 48.000,- Kč.

Při posledním jednání, byl muž na místě zadržen. Po vyslechnutí sdělení podezření za svá jednání, kterých se dopouštěl i přesto, že byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen za přečin krádeže, byl policisty propuštěn a je šetřen na svobodě. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody šest měsíců až tři léta.

prap. Bc. Daniel Dvořák
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy