Cheb: Vloupal se do vozidla. Odcizil z něj mobil

Krást se nevyplácí.

dezinfekce

V sobotu dne 17. června krátce po půlnoci došlo v Chebu na ulici Mírová, na parkovišti u domu k rozbití předního okna u řidiče zde zaparkovaného vozidla značky BMW, a to za použití betonové dlažební kostky.

Takového jednání se měl dopustit 27letý muž z Karlovarska, který po rozbití okna odcizil z vozidla mobilní telefon, který byl umístěný v držáku na čelním skle. Z místa pak utekl pryč, a to do Karlových Varů, kde vnikl do zaparkovaného neuzamčeného vozidla a rozhodl se zde přespat. Následně byl kontrolován policejní hlídkou a poté převezen na policejní služebnu. Na dotaz, odkud má mobilní telefon, který měl u sebe, uvedl, že ho zakoupil. V tu dobu však už byla krádež vloupáním majitelem uvedeného vozidla nahlášena policejní hlídce v Chebu. Policisté z Obvodního oddělení v Chebu – město pak sdělili 27letému muži podezření ze spáchání přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci, za které mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se krádeže v posledních třech letech dopustil opakovaně.

Prevence:
Auto není trezor, proto ve vozidle nenechávejte viditelně odložené věci jako jsou mobilní telefony, notebooky apod. Tyto věci pak zloděje lákají a Vaše vozidlo se tak stává jejich výrazným terčem vloupání.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy