Cheb: Tři ulice se dočkají oprav za 12,5 milionu korun (TV Západ)

V Chebu se plánují opravy dalších tří ulic. Jako první přijde na řadu Dvořákova ulice na sídlišti Zlatý vrch.

dezinfekce

"Kde ty práce by měly začít ještě do konce tohoto měsíce a skončit by měly v červnu. Kdy tedy na to máme vyčleněnu částku 5 milionů korun. Bude se jednat o úsek mezi ulicemi Severní a Okružní, kdy tedy po pravé straně, když se jede z kopce by měl být nový chodník a veřejné osvětlení," popsal zakázku místostarosta Chebu Ladislav Hrubý. 

Zhotovitele rekonstrukce ulice Písečná by mělo město znát do konce května. 

"Realizace by měla následovat v červenci a srpnu. Rovněž se bude jednat o akci asi za 5 milionů korun, a to v úseku mezi kruhovým objezdem a Vesmírem. Vznikne, kromě celého povrchu nového, i nová přecházecí místa v blízkosti křížení ulice Písečná s ulicí Dragounská," přiblížil Hrubý. 

I zakázka na opravu Wolkerovy ulice bude mít známého vítěze soutěže v květnu. 

"V letních měsících by měla následovat realizace, kdy bude opět vyměněn celý asfaltový povrch a mělo by tam i být provedeno vodorovné značení, nové, po celé délce od výjezdu z Kauflandu až po tu dolní křižovatku se semafory. Mělo by být zhotoveno nové vodorovné značení a to i pro vytvoření nových parkovacích míst podél opravených bytových domů po pravé straně, když se jede z kopce," doplnil výčet akcí místostarosta. 

Investiční akce ve Wolkerově ulici má předpokládanou cenu 2,5 milionu korun. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy