Cheb: Sourozenci okradli cizince na nádraží

Na chebském vlakovém nádraží si dne 16. dubna devětatřicetiletý muž společně se svým šestadvacetiletým bratrem měli vyhlédnout cizince, který nesl ve své ruce nákupní igelitovou tašku.

dezinfekce

Tohoto muže měli společně následovat až do podchodu pod nástupištěm, kde měl mladší z bratrů vytrhnout tašku muži z ruky a oba sourozenci pak měli utéct pryč. Cigarety, které se v tašce nacházely, měli prodat a utrženou finanční hotovost si pak rozdělit. Svým jednáním měli poškozenému způsobit škodu ve výši přes 5 tisíc korun.

Případ se podařilo policistům objasnit po usilovném prověřování a zjišťování poznatků, které vedly až k osobám zmíněných bratrů. Oběma pak policisté z Obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže formou spolupachatelství.

V případě prokázání viny hrozí oběma bratrům trest odnětí svobody až na tři léta. Starší muž byl za přečin krádeže v minulosti odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, mladší muž byl pak v minulosti za přečin krádeže odsouzen podmíněně.

nprap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy