Cheb: Rekonstrukční práce v části Družstevní ulice

V závěru února byla zahájena rekonstrukce Družstevní ulice na sídlišti Skalka. Úpravy se týkají její části od křížení s takzvanou alejí směrem ke křižovatce s ulicí Přátelství.

dezinfekce

Vedle celkové rekonstrukce komunikace včetně jejího rozšíření kvůli zajištění bezproblémové průjezdnosti se počítá i s vybudováním nových parkovacích míst, kterých přibude 18, rekonstrukcí chodníků a veřejného osvětlení nebo vybudováním nových kontejnerových stání.

Celkově bude vše stát přibližně 4,8 milionu korun. Podle smlouvy s dodavatelem mají práce trvat nejdéle půl roku. Firma však deklarovala, že by rekonstrukci chtěla zvládnout v kratším termínu. V souvislosti s rekonstrukcí a z ní plynoucího dočasného úbytku parkovacích míst zřídilo město v blízkosti stavby zpevněnou parkovací plochu. Nachází se podél navazující části Družstevní ulice na okraji travnaté plochy.

Jak bude postupná revitalizace sídliště Skalka dále pokračovat?
V současné době se projektově připravuje rekonstrukce dosud neopravených částí Lesní ulice. Samotná realizace, která bude rozložena do tří let, má začít v příštím roce. Na základě požadavku občanů, který zazněl na únorové informativní schůzce zástupců města a dodavatelské firmy s obyvateli Skalky, má být rovněž zahájena projektová příprava na rekonstrukci zbývající části Družstevní ulice.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy