Cheb: Opravy Wolkerovy zahájily stavební sezónu (TV Západ)

Stavební sezóna oprav komunikací začala v Chebu frézováním povrchu Wolkerovy ulice. Zakázka Karlovarského kraje za zhruba 7 milionů korun se dotkne části od křižovatky s Pražskou po odbočku k areálu Kaufland.

dezinfekce

"Byla zahájena rekonstrukce Wolkerovy ulice. Jedná se o tzv. povrchovou opravu komunikace, kdy jde o odstranění povrchu vozovky, prověření stavu konstrukčních vrstev, opravy obrubníků a následně obnova konstrukčních vrstev a asfaltového povrchu. Zhotovitel by měl opravu realizovat do tří měsíců od zahájení a následně by měly být opraveny i přiléhající chodníky," přiblížil zakázku místostarosta Chebu Pavel Pagáč. 

V letošním roce proběhne řada oprav také v režii města, jako první zahájí rekonstrukce pravděpodobně ulice Mírová na sídlišti Spáleniště, kde práce vyjdou na 28 milionů korun. 

"Je již zasmluvněna rekonstrukce Mírové ulice na Spáleništi, kdy zhruba v půlce dubna dojde k úplné uzavírce této komunikace. Měla by být realizována ve dvou etapách. Teď v první fázi by měl být uzavřen úsek od ulice 17. listopadu zhruba do poloviny té ulice," dodal Pagáč. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy