Cheb: Oknem vlezl do restaurace

Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže jednatřicetiletému muži. Ten měl dne 10. května v ranních hodinách „vyháčkovat“ otevřené ventilační okno jedné z restaurací v Chebu a poté do ní tímto oknem vniknout.

dezinfekce

Následně si měl z restaurace vzít dvě lahve alkoholu, stejným oknem vylézt ven a utéci. Muže si ale všimnul pozorný kolemjdoucí, který zavolal okamžitě na linku 158. Policisté při prováděném šetření zjistili popis muže, který se měl do restauračního zařízení vloupat, a ten předat i Městské policii Cheb, aby pátrání po muži bylo co nejrozsáhlejší. Hlídka městské policie pak osobu odpovídající popisu zadržela na nedalekém mostě a předala hlídce z Obvodního oddělení Cheb – město.

Vzhledem k tomu, že muž se majetkové trestné činnosti neměl dopustit poprvé a navíc byl v posledních třech letech za obdobný skutek již potrestán, byl umístěn do policejní cely, kde v současné době čeká na to, až bude předán Okresnímu soudu v Chebu, který bude rozhodovat o jeho trestní odpovědnosti. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

nprap. Bc. Michal Žáčeka

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 12.05.2018 08:58




0 +
 

Hlavní zprávy