Cheb: Odcizili věci za více než 250 tisíc korun

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání celkem čtyř osob. Čtyřiatřicetiletého a sedmadvacetiletého muže obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže, osmatřicetiletého a devětatřicetiletého pak z přečinu krádeže. Všechny osoby se dopustili uvedeného přečinu ve formě spolupachatelství.

dezinfekce

Objektem zájmu pro všechny čtyři osoby byl jeden ze skladů v Chebu. V době od 16. do 28. května do něj postupně vnikly hned čtyřikrát. V prvním případě se měl skutku dopustit čtyřiatřicetiletý muž společně se sedmadvacetiletým známým. V objektu měli odcizit hliníkové bočnice na nákladní automobily a posléze je dovézt do sběrny druhotných surovin, kde je odevzdali do výkupu. Stejného jednání se měla dvojice dopustit o den později znovu. Ještě týž den se k nim měl přidat osmatřicetiletý muž. Dne 28. května se pak měl čtyřiatřicetiletý muž do skladu vrátit s dalším, tentokrát devětatřicetiletým mužem. Z objektu měli odcizit železné nosníky a ty opět odevzdat do sběrny.

Svým společným jednáním měli způsobit škodu ve výši přesahující 250 tisíc korun. Devětatřicetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři léta. Zbylým třem mužům pak hrozí pětiletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy