Cheb: Neznámí sprejeři poškodili cizí majetek

CHEBSKO – Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámých pachatelích.

dezinfekce

Chebští policisté prošetřují dva případy, kdy neznámí sprejeři poškodili cizí majetek.

K prvnímu případu došlo v Chebu v době od 5. 5. od 18:00 hodin do 6. 5. do 03:30 hodin na odstavné koleji. Zde pomaloval neznámý pachatel barevnými spreji železniční vůz osobní přepravy, a to třemi nečitelnými menšími nápisy a dvěma velkými nápisy, o celkové ploše 17m2. Svým jednáním způsobil škodu předběžně odhadnutou na částku kolem 8 tisíc korun.

Další případ se stal také v Chebu v době od 8. 5. do 07:10 hodin do 9. 5. do 17:12 hodin. V ulici Palackého neznámý pachatel posprejoval chodbu domu různými nápisy a obrazci. Škoda byla v tomto případě předběžně odhadnuta na částku kolem 30 tisíc korun.

V obou případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který hrozí pachatelům v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na jeden rok.

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámých pachatelích. V případě jakýkoliv informací k těmto dvou případům, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí



Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy