Cheb: Ve městě se uskuteční 10. ročník oslavy Dne sportu

Sportovní unie Chebska, z. s. ve spolupráci s městem Cheb opět po roce připravila pro vás všechny již neuvěřitelné jubilejní desáté oslavy Dne sportu na okrese Cheb.

dezinfekce

V pátek 6. dubna 2018 od 10.30 hodin v KC Svoboda se uskuteční beseda s fotbalovými mistry Evropy Antonínem Panenkou a Karolem Dobiášem a Miroslavem Hrbkem, účastníkem a vlajkonošem výpravy České republiky zimních paralympijských her v Pycong Changu 2018 a hráčem sledge hokeje.

V sobotu 7. dubna od 9.00 hodin do 16.45 hodin se uskuteční ve sportovní hale Lokomotivy Cheb sportovní akademie a prezentace sportů - turnaj v kopané přípravek, v basketbalu, prezentace úspěšných střelců LK Eska Cheb, tanečního klubu ATK Standard Cheb a taneční školy Vladimíra Hány, modelářů RC model auto, akademie DDM SOVA Cheb, STS Magicstar Cheb a SK Trinity Cheb.

V 15.45 hodin se uskuteční ve sportovní hale autogramiáda herce Josefa Dvořáka a fotbalových mistrů Evropy Antonína Panenky a Karola Dobiáše. Od 10.30 hodin do 15.30 hodin probíhá ve sportovní hale zdarma malování na tvář.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy