Cheb: V pondělí začne pomocí autojeřábu demontáž lávky

Včera se v blízkosti stanice drážních hasičů na chebském nádraží konalo předání staveniště firmě APB - Plzeň. Ta od pondělí 5. 3. bude za pomoci obřího autojeřábu po etapách demontovat lávku.

dezinfekce

Jeřáb by měl do Chebu dorazit již v průběhu pátku. Demoliční práce by měly trvat do 26. 3. 2018. V první fázi, tj. do 16. 3., budou práce probíhat v rámci nočních výluk, ostatní výluky budou celodenní.

„Přeji všem zúčastněným na této historicky významné akci, aby vše probíhalo podle připraveného harmonogramu. Práce budou koordinovány s příslušným pracovníkem odboru investic za přítomnosti drážních hasičů, SŽDC, ČD i pracovníků výluk a technického zabezpečení stavby. Doufám, a byl bych tomu velmi rád, aby město díky dotaci získalo potřebné prostředky na stavbu nové lávky. Jsme na začátku, ale jak jsme na setkání s občany Švédského vrchu řekli, již v průběhu letošního roku zkultivujeme prostředí Švédského vrchu tak, aby tato lokalita byla důstojným a bezpečnějším místem k dobrému žití ve městě,“ uvedl starosta města Zdeněk Hrkal.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.03.2018 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy