Cheb: Kradli v pokoji na ubytovně

Dne 7. září 2017 policisté z Obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření dvaatřicetiletému muži a osmnáctiletému muži ze Sokolovska ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.

dezinfekce

Trestných činů se muži dopustili tím, že měli dne 6. září 2017 v ranních hodinách za užití násilí vniknout do jednoho z pokojů ubytovny v Chebu. Z pokoje odcizili dva mobilní telefony a vetší počet lahví alkoholických nápojů. Škoda, kterou svým jednáním způsobili, převyšuje 20 000 korun.

Oba muži byli při svém jednání zaznamenáni bezpečnostní kamerou v objektu (viz video), kdy policisté po shlédnutí záznamu poznali jednoho z pachatelů. Ten jim byl znám, jelikož v nedávné době si od nich vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Takového jednání se dvaatřicetiletý muž dopustil 26. srpna 2017 v jedné z heren v Chebu, kde měl úmyslně udeřit do herního automatu pěstí, který tímto poškodil.

Dvaatřicetiletý muž ze Sokolovska se dopustil přečinu krádeže i přesto, že byl v posledních třech letech za takový trestný čin odsouzen nebo potrestán. Chebští policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely. Včerejšního dne celou věc předali státnímu zástupci k vydání návrhu na potrestání, o kterém bude rozhodovat Okresní soud v Chebu.

V případě prokázání viny hrozí mužům trest odnětí svobody šest měsíců až tři roky.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy