Cheb: Divadlo zve na další premiéru

Západočeské divadlo v Chebu srdečně zve na třetí premiéru „Sezóny (ne)sourodých dvojic“, která se odehraje již příští sobotu - 11. listopadu od 19.00 hodin.

dezinfekce

„Paní Robinsonová, vy se mě pokoušíte svést!“

Divadelní adaptace románu Charlese Webba, který však proslavil především stejnojmenný film z roku 1967 s Dustinem Hoffmanem v titulní roli. Benjamin, čerstvý absolvent prestižní americké univerzity ověnčený řadou školních vyznamenání, se vrací po studiích do domu svých rodičů. Nudu snobských večírků, úmornost rodičovských ambicí a vnitřní prázdnotu rozčeří až příchod rodinných známých – pana a paní Robinsonových. Svůdná paní Robinsonová si s Benem začne vášnivý zakázaný poměr, který však skončí v momentě, když Benjamin pozná její dceru Elaine. Rozjede se tak spirála lásky, žárlivosti, vzpoury i hledání vlastního místa ve světě. Dovedete si představit zapeklitější vykročení do dospělého života?

Vstupenky je možno zakoupit v Infocentru na náměstí Krále Jiřího, na obchodním oddělení divadla či prostřednictvím webových stránek divadla - viz zde.

Diváci mají také možnost navštívit veřejnou generálku v pátek 10. listopadu od 10 hodin.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy