Bukovany: Policie hledá svědky dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody mezi osobním vozidlem Volkswagen Golf a pracovníkem ochranné služby, ke které došlo v pátek 12. října 2018 kolem 15:30 hodin v Bukovanech na místní komunikaci.

dezinfekce

Dle pracovníka ochranné služby mělo dojít k dopravní nehodě tak, že on dokumentoval nesprávné stání osobního vozidla značky Volkswagen Golf a přitom stál u přední levé části vozidla. Následně přišel k vozidlu jeho řidič a ten při odjezdu z místa ve směru od nákupního centra k fotbalovému hřišti narazil levým zpětným zrcátkem do levé horní končetiny chodce. Ten se zraněním lokte byl ošetřen v sokolovské nemocnici. Rozsah jeho zranění je předmětem dalšího šetření.

Dle vyjádření řidiče vozidla k dopravní nehodě vůbec nedošlo, jelikož když z místa odjížděl, tak do chodce nenarazil.

Přítomnost alkoholu byla u chodce na místě vyloučena provedenou dechovou zkouškou. Vliv alkoholu u řidiče vozidla nebylo možné vyloučit, neboť z místa odjel. Po hodině byl však policejní hlídkou zjištěn a byla s ním provedena orientační dechová zkouška na alkohol, která vyšla také negativní. Příčina a míra zavinění dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

Dopravní policisté žádají případné svědky této události, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 6 roky

    Z jakého důvodu nebyl řidiči udělán test na přítomnost návykových látek ? A to parkoval takhle u přechodu? Co jsem zjistil tak řidič je spoluobčan.:)

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy