Březová: Přehlídka harmonikářů se koná již tuto sobotu (TV Západ)

V Březové na Sokolovsku se v místním Kulturním domě a Multifunkčním centru uskuteční již 13. ročník setkání harmonikářů. V sobotu 24. března se od 17 hodin představí Plzeňští heligonkáři, dvojice děda a vnuk Ježkovi, Nikolka Bukociová, Ondřej Římek, skupina Čupr Baby a celá řada dalších populárních hostů.

dezinfekce

„Setkání harmonikářů a heligonkářů je koncipováno jako přehlídka různých amatérských, poloprofesionálních či profesionálních harmonikářů, účinkujících. Účinkující hrají spíše k poslechu, ale máme mezi nimi i např. Plzeňské heligonkáře nebo skupinu Vesnickou čtyřku, kteří zahrají nejen k poslechu, ale i k tanci. Sál se promění, jako to děláme při při plesech a zábavách, na kulturní část. Budou zde stoly – sezení pro přibližně 250 lidí. Pódium bude vzadu. Samozřejmě zde bude občerstvení pro účinkující i pro návštěvníky,“ uvedl vedoucí Kulturního domu Michal Bedeč.

Pětihodinová přehlídka plná muziky má vstupné 70 korun a lze si zajistit lístky dopředu buď přímo v centru nebo přes webové stránky na adrese www.mfc-brezova.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy