Březová: Kulturní dům zve na výstavu a bohatý program (TV Západ)

Město Březová na Sokolovsku, zdejší Kulturní dům a Multifunkční centrum ve spolupráci s Krajským sdružením MAS Karlovarského kraje zvou na putovní výstavu s názvem "Průmysl se představuje veřejnosti“.

dezinfekce

„Je součástí akce Kulturní září na Sokolovsku, což je zase součástí mezinárodního projektu InduCult 2.0. Výstava se u nás koná v Kulturním domě od 8. srpna a potrvá až do 18. září. Návštěvníci zde mohou vidět celkem 10 zajímavých příkladů průmyslové výroby zde v regionu, v západních Čechách,“ uvedl vedoucí Kulturního domu v Březové Michal Bedeč.

Kromě toho se v Březové koná i akce s názvem „Konec prázdnin – Za poklady Slavkovského lesa“.

„Konkrétně 1. září, uskuteční se v celém areálu Kulturního domu. Zahájení je ve 13:00 hodin dětským programem, kdy agentura Ábel připravila dětský maškarní karneval. Ten se uskuteční ve venkovním amfiteátru a potrvá přibližně dvě hodiny. Následně od 16:00 hodin zde v malém sále proběhne vernisáž putovní výstavy, která bude také doplněna o povídání Ing. Runda o proměnách krajiny v důsledku vývoje průmyslu od historie až po současnost. Večer celý program završí hudební koncerty. Ve venkovním amfiteátru vystoupí karlovarská hard rocková kapela Coda a také Uriah Heep Revival. Vstupné na všechny části celé akce je zdarma. Občerstvení bude zajištěno,“ dodal Bedeč. 

Krajské sdružení MAS spolupracuje s dalšími městy na řadě zajímavých akcí. Tou největší bude Den horníků v Sokolově, zajímavé budou Porcelánové slavnosti v Karlových Varech nebo pouť v Královském Poříčí. Další akce pak proběhnou ve Vintířově, Chodově, Kraslicích a Horním Slavkově.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy