Aš: Prodával pervitin. Teď je ve vazební věznici

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmačtyřicetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látky a s jedy.

dezinfekce

Ten měl od prvního čtvrtletí minulého roku do listopadu letošního roku prodávat drogu pervitin. Drogu měl obviněný muž obstarávat od jiných osob, případně si ji měl ve svém bydlišti v Aši vyrábět a poté ji dále prodávat. V různém množství měl drogu prodávat pravidelně minimálně devíti lidem, kteří k němu jezdili z celého Chebska. Při zadržení policisty měl sedmačtyřicetiletý muž ve svém bydlišti téměř 9 gramů pervitinu a několik desítek tisíc korun. Tyto věci policisté zajistili.

Následně kriminalisté podali podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Policisté poté muže eskortovali přímo do věznice.

Svého jednání se muž z Aše dopustil i přesto, že byl na začátku minulého roku za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy odsouzen Okresním soudem v Chebu.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

prap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 04.12.2018 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy