Aš: Policie pátrá po čtyřech osobách. Odcizily zboží za více než 10 tisíc

Policisté v Aši prověřují případ krádeže, ke které mělo dojít dne 6. září 2018 v době od 11:00 hodin do 12:00 hodin v místním obchodním domě. Z prodejního regálu měli dosud neznámí pachatelé vzít a bez zaplacení pronést v taškách přes pokladní zónu 13 kusů balení čistících patron na vodu. Tímto jednáním měli poškozené společnosti způsobit škodu v celkové výši přesahující částku 10 tisíc korun.

dezinfekce

Šetřením bylo zjištěno, že ke krádežím stejného zboží podobného počtu mělo dojít  i v obchodních domech v Třinci a Českém Těšíně, případně i na dalších jiných místech České republiky.

Policisté nyní žádají širokou veřejnost  o spolupráci se ztotožněním neznámých osob ze zajištěného videozáznamu, která by mohla přispět svými informacemi k objasnění případu.

K popisu muže, který do prodejny vešel společně se ženou lze uvést, že byl střední postavy, oblečen v tmavých riflích, šedém triku s dlouhým rukávem a tmavé vestě. Měl krátce střižené vlasy a na sobě dioptrické brýle. Do prodejny jej doprovázela žena silnější postavy, vlasy střižené nakrátko po stranách tmavé a nahoře blond. Oblečena byla do tmavých kalhot s bílými vzorem na kolenou, bílým opaskem a tmavého trička s krátkým rukávem a světlým obrázkem na prsou. V ruce měla tmavou kabelku a přes ni pravděpodobně přehozenou světlou bundu.

K muži, který vešel do prodejny přes samoobslužné pokladny, může policie uvést, že byl krátkovlasý, na sobě měl rifle a bundu.

Žena, která vešla do prodejny též samostatně, byla silnější postavy, měla dlouhé tmavé vlasy a přes rameno tmavou větší kabelku nebo tašku.

V případě jakýchkoliv informacích k osobám na videozáznamu se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.11.2018 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy