2003 – Cheb: O nejkrásnější vánoční stromek se soutěží v muzeu (TV Západ)

Osm základních, čtyři mateřské a dokonce i jedna střední škola se účastní letošního čtvrtého ročníku soutěže O nejkrásnější vánoční stromeček, kterou pořádá chebské muzeum.

dezinfekce

„Většina účastníků soutěže je přímo z Chebu, ale máme i účastníky z Lubů a ze Skalné, což nás velice těší, že školám stojí za to ujet pár kilometrů, aby se mohly zúčastnit soutěže, kterou v muzeu pořádáme,“ uvedla Iva Votroubková, pracovnice chebského muzea. 

Na přelomu listopadu a prosince děti smrčky rozmístěné v jednotlivých expozicích ozdobily a od středy třetího prosince, kdy se muzeum po stěhování znovu otevírá, začíná samotné hlasování. O vítězích již tradiční soutěže přitom rozhodnou přímo návštěvníci muzea, kteří své hlasy můžou odevzdávat až do neděle 7. prosince.

„Vrchol té soutěže připadá na sobotu 6. prosince, což je den, kdy muzeum účasti na soutěži o nejkrásnější stromeček připravilo po celý den adventní den v muzeu, kdy pro veřejnost bude vstupné do muzea zdarma a kde jsme připravili několik doprovodných akcí,“ dodala Votroubková. 

Vyhlášení vítězů soutěže s předáním cen pak proběhne ve čtvrtek 11. prosince ve Valdštejnské obrazárně chebského muzea.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy