2003 – Cheb: Návody na řešení situací najdou nyní občané na webu města (TV Západ)

Na internetových stránkách města Chebu mohou nyní občané najít návody, jak postupovat při nejrůznějších jednáních na úřadech. Díky těmto praktickým radám by se jim již nemělo stávat například to, že budou muset na radnici nebo další úřady chodit kvůli vyřízení jedné věci opakovaně.

dezinfekce

"V těchto konkrétních případech, když se obracejí na úřad, tak aby si ušetřili práci, aby rovnou měli připravené všechny potřebné doklady, aby věděli, kam se obrátit, na kterého pracovníka a jak postupovat, co všechno dalšího to obnáší," popsal místostarosta Chebu Václav Jakl. 

Zveřejnění těchto návodů je součástí projektu nazvaného Navigátor, který chebská radnice realizuje ve spolupráci s firmou spravující internetové stránky města. Hned na jejich úvodní stránce stačí kliknout na odkaz "Potřebuji vyřídit" a poté se již zobrazí seznam návodů pro řešení nejrůznějších situací při jednání s úřady.

"Protože Internet nemá přístupný každý, tak uvažujeme i o možnosti, aby se tyto návody otiskly, aby vyšla brožurka, která by vlastně ty informace, které jsou na internetu podávány tak, aby v ní občané Chebu našli," dodal Jakl. 

V současné době je na internetových stránkách města již více než čtyři desítky návodů, které mají lidem pomoci při kontaktu s úřady. Tento počet by přitom měl být do budoucna neustále rozšiřován.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy