1999 - Cheb: Komunikace u Střížova finišuje (TV Západ)

Stavba mimoúrovňové křižovatky u Střížova mezi Chebem a Františkovými Lázněmi, která byla zahájena v srpnu loňského roku, bude dokončena v původním termínu 30. září 1999. V současné době se dokončuje levá část čtyřproudového mostu. Ta by měla být zprovozněna do konce srpna. Během září pak bude doložena konečná asfaltová vrstva i na pravý pruh ve směru od Chebu.

dezinfekce

„Cena stavby se bude v závěru pohybovat cca 103 milionů korun. Došlo k nějakému navýšení finančních prostředků na realizaci této stavby. Jelikož se stavba nachází v území, které má nevhodné založení pro stavbu, bylo nutné část stavby sanovat,“ řekl Petr Spilka, stavební dozor Ředitelství silnic a dálnic ČR, správa Plzeň.

Mimoúrovňová křižovatka bude navazovat na již provozovanou první část severního obchvatu Chebu. Díky tomu dojde k zlepšení dopravně-bezpečnostní situace v této oblasti, kde dříve docházelo k velkému množství nehod. Největší úlevu ale jistě pocítí obyvatelé Střížova, protože díky stavbě bude hustý provoz mezi Chebem a Františkovými Lázněmi sveden mimo tuto obec.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy