Sokolovsko: Policie hledá svědky dopravní nehody

0

sokolovsko, silnice, vozidlo, řidička, střet, doprava, nehoda, škoda, policie, škoda fabia, komunikace, autobus, zastávka, náraz, jízda


Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 5. září 2017 krátce před sedmou hodinou večer na silnici II. třídy č. 209 v katastru obce Horní Slavkov.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidička jela se svým vozidlem značky Škoda Fabia po komunikaci ve směru od Horního Slavkova k Lokti, kdy zastavila vpravo na zastávce autobusu. Při následném vyjíždění ze zastávky autobusu - z místa ležícího mimo pozemní komunikaci zpět na komunikaci vjela do jízdní dráhy, a tím nedala přednost v jízdě dosud nezjištěnému vozidlu nezjištěné registrační značky, které řídil dosud nezjištěný řidič. Ten jel ve směru od Horního Slavkova směrem k obci Loket. Došlo k nárazu nezjištěné části dosud nezjištěného vozidla do levé přední boční části vozidla Škoda Fabia. Nezjištěný řidič po nárazu nezastavil své vozidlo a z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti po dopravní nehodě. Z tohoto důvodu nelze u nezjištěného řidiče vyloučit vliv alkoholu v době dopravní nehody. U řidičky vozidla Škoda Fabia policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Ke zranění osob nedošlo. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Škoda Fabia předběžně odhadnutá na částku kolem 20 tis. Kč.

Sokolovští dopravní policisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování dopravní nehody, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí


Autor: 2 Editor Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář