Život může být i sladký! Peroni nabídne nealko ve stylu La Dolce Vita

Nejen hořké, ale také „sladké“ jako Itálie může být pivo.

dezinfekce

Oblíbený italský ležák Peroni Nastro Azzurro, který si loni získal své příznivce i v České republice, právě vstupuje na tuzemský trh se svojí nealkoholickou variantou.

Peroni Nastro Azzurro 0.0 % inspirované vášní a temperamentním životním stylem La Dolce Vita míří převážně na mladé dospělé lidi z větších měst. K výrobě prémiového nealko piva se používá ječný slad, kukuřice Nostrano Dell´isola, vysoce kvalitní pramenitá voda, směs aromatických chmelů a kvasnice pro spodní kvašení, jež jsou pro značku Peroni specifické.

„Loni jsme na český trh přinesli prémiový ležák Peroni Nastro Azzurro. Nyní nabízíme i jeho nealkoholickou variantu. Pohodu, kterou mají možnost zažít na dovolené v Itálii, chceme dopřát také českým zákazníkům, co nepijí alkohol,“ říká Roman Trzaskalik, marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje, jež značku Peroni v Česku výhradně distribuuje.

Podle jeho slov se v létě objeví i na některých kulturních akcích, například na festivalu Metronom či Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

K mání bude ve vybraných restauracích, v hypermarketech Albert a na Rohlik.cz v ikonických lahvích 0,33 l. Ty reprezentují světoznámou školu italského designu a dodávají pivu Peroni šarm a styl.

Peroni Nastro Azzurro 0.0 % se bude do Česka – stejně jako alkoholická varianta – dovážet z Itálie. Mezi největší pivní trhy, kde se nealko Peroni aktuálně prodává, patří Itálie, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Německo nebo Holandsko.

Vyrazte na zasloužený relax do pivních lázní


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy