Užijte si příjemnou valentýnskou večeři v restauraci Parlament v centru Karlových Varů

Kdo by si nechtěl dopřát výborné jídlo a pití? A ještě, když nás zanedlouho čeká Valentýn. Zajděte na valentýnskou večeři i na dezert do karlovarské restaurace Parlament.

dezinfekce

restauraci Parlament si můžete pochutnat na klasické české kuchyni, která se vaří podle tradičních receptur. Pokud milujete českou kuchyni, je restaurace Parlament jasná volba. Dámy si určitě rády pochutnají také na skvělé kávě a pánové zajisté ocení výborné čepované pivo. Zajděte na valentýnskou večeři do Parlamentu.

Nezapomenutelná atmosféra příjemné restaurace v samém centru Karlových Varů vás uchvátí a prožijete zde příjemnou valentýnskou schůzku

Přijďte pešky nebo klidně přijeďte autem, nedaleko restaurace pohodlně zaparkujete

Restaurace Parlament sídlí v Zeyerově ulici číslo 90. Pokud jedete z daleka, můžete využít blízkého placeného parkoviště Varšavská, které je vzdáleno pouze pár metrů, a tak se do restaurace Parlament dostanete zhruba za tři minuty. 

Restaurace Parlament je bezbariérovým podnikem a také ráda uvítá vaše domácí mazlíčky.

Do Parlamentu nejen na valentýnskou večeři

Kromě Valentýna si zde samozřejmě můžete zarezervovat stůl i na jinou významnou událost. Plánujete nějakou akci a nevíte, kde ji uspořádat? Koho by nebavilo nechat se obskakovat? Rezervujte si restauraci Parlament a užijte si bezstarostné posezení se svou rodinou či přáteli. Ani děti se na oslavě nudit nebudou, wi-fi je k dispozici pro každého hosta.

Restaurace Parlament 
Zeyerova 5/90, 360 01 Karlovy Vary

Telefon.: 353 586 155
Facebook
: Restaurace Parlament Karlovy Vary

Zdroj fotografie: Facebook Restaurace Parlament Karlovy Vary


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy