Sokolov: Sobotní zápas nabídne doprovodný program v rámci Víkendu otců

Stejně jako během podzimní části, také na jaře sokolovský stadion nemine akce Víkend otců, kterým fotbalové kluby děkují otcům, dětem a vlastně celým rodinám, protože jde o fanoušky, kterých si všichni váží. V Sokolově se tato akce těší oblibě, proto byl pro utkání 20. kola proti Chrudimi připraven bohatý program s možností vyhrát hodnotnou cenu.

dezinfekce

Nově se můžete těšit na Kolo štěstí s Aquaforem Františkovy Lázně, ve kterém můžete vyhrát pěkné ceny. Chybět nebude ani tombola v klubovém fanshopu, kde na vás také čekají zajímavé odměny. Tradičně je pro malé fandy nachystáno malování na obličej ve spolupráci s mediálním partnerem Hitradiem Dragon a pak i oblíbené dětské dílny. Pokud nezklame počasí, budou také pro zájemce z řad dětských fanoušků přichystány různé sportovní disciplíny, aby si otestovali své schopnosti. Za výkres s logem klubu mohou navíc dostat volnou vstupenku do sokolovského bazénu.

Během poločasové přestávky bude vylosován vítěz rodinné soutěže. Kromě dárků od partnerů FK Baník Sokolov bude hlavní cenou víkendový pobyt v lázeňském domě Pawlik pro celou rodinu s neomezeným vstupem do Aquafora! O poločasové přestávce také proběhne na běžecké dráze před hlavní tribunou oblíbené vzpomínkové foto všech, kteří si přivedou své malé ratolesti. Po stadionu potkáte staré známé - Kapíka a Mimoně, kteří se s vámi rádi vyfotí. Umělecké vystoupení obstarají dívky z taneční skupiny Glamour.

Partnery utkání a akce Víkend otců jsou: Hitradio Dragon, Aquaforum, Hotel Pawlik, Rete internet, Redoza, TS Glamour a Topgun Laser Game Sokolov.

Vydejte se na fotbal s celou rodinou a fanděte společně. Zápas začíná v 10:15 hod., ale vy můžete do areálu Baník přicházet mnohem dříve a vyzkoušet si to, co vás z nabídky programu zaujalo.


Zdroj: Bc. Petra Božeková, FK Baník Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 26.03.2019 18:00




0 +
 

Hlavní zprávy