Sokolov, Plzeň: Mirákl vytančil deset zlatých medailí

Start nové soutěžní sezóny mají úspěšně za sebou tanečníci skupiny Mirákl. Z regionálního kola tour Taneční skupina roku a soutěže České taneční organizace si všechny choreografie, které letos vznikly, odvezly zlaté medaile a jak je známo u Miráklu, tak i velký aplaus zaplněné sportovní haly v Plzni, kde se soutěže konaly.

dezinfekce

Velkých formací má nakonec v disciplínách dance art a jazz dance Mirákl sedm, vždy v extralize soutěže. Představí se v nich všichni tanečníci od nejmladšího věku 6 let až po letos silný juniorský tým. Při přípravách se osvědčila pravidelná příprava i pod vedením externích lektorů, mezi které např. patří primabalerína Národního divadla a čerstvá držitelka ceny Thálie Nikol Márová.

Pod všemi choreografiemi jsou podepsány choreografky Miráklu Andrea Burešová a Markéta Vajdíková, stále více se na nich podílí i talentovaná tanečnice skupiny 13letá Marta Šafářová.

„Velice si ceníme hodnocení poroty na regionu, ještě více pak zpětné vazby diváků, kteří jsou pro nás důležitým zrcadlem,“ uvádí vděčně trenérka Andrea Burešová.

V nejbližší době mohou vystoupení Miráklu shlédnout diváci při předávání cen nejlepším sportovcům Karlovarského kraje 16. dubna v karlovarském divadle.

Zdroj: město Sokolov

Poznámka redakce: jestliže hledáte oficiální zprávy města Plzně, klikněte na stránku zprávy z Plzně.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy