Sokolov: Horňák bude žít pro Adámka

Již čtvrtý sobotní večer ve společnosti hvězd proběhne v době covidové v Horňáku. Tentokrát ale z jiného soudku - pozvání přijal ultramaratonec Miloš Škorpil a jeho manželka, osobní trenérka a výživová poradkyně Dana Škorpilová.

dezinfekce

Dozvíte se, jak zvládá karanténní stav páreček milovníků pohybu a zdravého životního stylu. Vedle nich zasedne sokolovský historik a ředitel muzea Sokolov Michael Rund. S tím se pro změnu podíváte na historii epidemií a pandemií na Sokolovsku.  

A co by to bylo za zábavní večer bez hudby? O tu se postará krásná, mladá a talentovaná Lucie Večeřová, finalistka pořadu The Voice Česko Slovensko 2019. 

"Zároveň jsme se rozhodli tento díl věnovat malého Adámkovi Chramostovi, ročnímu chlapečkovi, který trpí vzácným onemocněním Spinální Muskulární Atrofie. Než v červnu oslaví druhé narozeniny, má možnost podstoupit nákladnou léčbu s názvem Zolgensma, na kterou se jeho rodiče snaží vybrat potřebnou částku. Jakoukoliv částkou můžete podpořit Adámka na transparentní účet 2201788315/2010," uvádí na svých facebookových stránkách MDK Sokolov.

Více na stránkách zde či zde.

A stejně jako v předchozích rubrikách i teď máte možnost hosty sami zpovídat skrz komentáře u živého vysílání zde na zdi nebo na facebooku Západ.cz.

Nezapomeňte, online vysílání se uskuteční v sobotu 18. dubna od 20:00 do 22:00 hodin.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy