Secondary Group Team Soldiers z Chebu se zúčastnil natáčení nového českého filmu Trash Town

Ve dnech 16. - 17.3.2019 proběhlo natáčení důležitých scén „Severského klanu“ do post-apokalyptického filmu Trash Town pod záštitou Multilabu na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara v Plzni.

dezinfekce

Ve dnech 16. - 17.3.2019 proběhlo natáčení důležitých scén „Severského klanu“ do studentského post-apokalyptického filmu Trash Town pod záštitou Multilabu na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara v Plzni. Sobotní natáčení bylo hlavně o konverzacích a jiných dialozích zásadních pro příběh, kde jednu z hlavních rolí severského vůdce ztvárnil Vojtěch Vrobel, který je u Trash Townu i mimo jiné jako hlavní koordinátor kaskadérské skupiny Invictum z Plzně.  

Natáčení se zúčastnil také plzeňský filmový nadšenec Honza Vavřička (bavič a herec z pořadu Smazané skeče) v roli vyjednavače severského klanu.

V neděli bylo opět pro změnu trocha té akce, které se zúčastnil tým Secondary Group Team Soldiers z Chebu. ,,Mám s klukama z S.G.T.S velmi dobré zkušenosti už od natáčení předešlého snímku Šílení klauni. Proto jsem se rozhodl, že je opět povoláme k nám do Řeneč na scénu.“ řekl režisér filmu Leoš Kastner.

Natáčení probíhalo v obci Řenče na řenečské tvrzi, jejíž historické zmínky sahají až do 14. století. Dále byla využita pro akční scény Knižská skála u Řeneč, která posloužila jako tábor kanibalů.

,,Je neuvěřitelné, kolik nadšenců se u takového projektu sejde. Nabíjí mě to energií, mám kolem sebe lidi, kteří mi plně věří a je radost s nimi spolupracovat. Hlavní aktérkou víkendového natáčení byla zároveň i naše skvělá herečka Dagmar Kršňáková, která dovede při první klapce přednést úctyhodný a dechberoucí výkon. Dva dni před natáčením na poslední chvíli dostane upravený scenář, a Dagmar si do jediného slova pamatovala text na všechny scény.“ ocenil režisér filmu, který má na vývoj tohoto postapokalyptického filmu podporu rodiny, blízkých, kamarádů a nadšenců, kteří dělají vše pro to, aby se jednalo o co nejlepší snímek. 

Mimo již zmíněné víkendové natáčení se jedna z maskérek Trash Townu, Adéla Lukášová zúčastnila Mezinárodního mistrovství České republiky v malování na tělo, kde získala 2. místo v kategorii SFX

,,Během toho, kdy nás Adéla reprezentovala na mistrovství, probíhalo právě sobotní natáčení na tvrzi a Make-up v ten den hravě zvládla naše druhá maskérka Viki Hrbáčková.“ dodal Leoš Kastner.

Po odtočení posledních scén a dotáček se tvůrci stěhují do střižny, kde bude vznikat finální podoba filmu Trash Town. Nastanou další velké práce spjaté s postprodukcí, vizuálními efekty a nahráváním doplňkových zvukových efektů.

Foto: Dušan Bělohradský

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy