Region: Byla vyhlášena anketa Senior roku 2021

Znáte seniora, který si podle vás zaslouží ocenění? Pak jej rozhodně nominujte do oblíbené ankety Senior roku 2021. Tu vyhlašuje Karlovarský kraj již od roku 2017 a jejím hlavním cílem je poděkovat seniorům za jejich celoživotní práci a úsilí.

dezinfekce

„Snahou této ankety je připomenout důležitost postavení seniorů nejen v rodinách, ale v celé naší společnosti a také podpořit aktivní stárnutí, které udržuje naše seniory při síle. Chceme proto ocenit ty z nich, které považují jejich blízcí, spolupracovníci, přátelé či známí za výjimečné. Nemusí dělat velké činy, může se jednat o osoby, které jsou zkrátka jedinečné svým životním přístupem,“ uvedl radní pro oblast sociálních věcí Robert Pisár.

Nominační lístek je možné vyplnit elektronicky, a to na webových stránkách Karlovarského kraje. Do ankety je možné přihlásit obyvatele Karlovarského kraje ve věku od šedesáti let. Do formuláře je nutné vyplnit kromě základních údajů o nominovaném také důvod, proč by měl získat titul Senior roku 2021. Nominace bude ukončena 13. 8. 2021.

V případě jakýchkoliv dotazů či potřeby pomoci s vyplněním formuláře je možné kontaktovat sociální odbor Krajského úřadu Karlovarského kraje, konkrétně paní Kateřinu Rentkovou na telefonním čísle: 354 222 633, případně e-mailem: katerina.rentkova@kr-karlovarsky.cz.

Všechny nominace, které budou podané dle pravidel a v požadovaném termínu, budou předloženy ke zhodnocení Radě Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 18. listopadu 2021 v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy