Proč navštívit Pivní hotel a lázně v Nepomuku? Tady je několik důvodů, které vás přesvědčí

Pivní hotel a lázně, jak už název napovídá, slibují relax a odpočinek spojený s pivem. Návštěva pivních lázní, kromě příjemného odreagování, s sebou nese také pozitivní zdravotní účinky.

dezinfekce

Vyzkoušejte Pivní lázně v Nepomuku a načerpejte novou energii. Čekají zde na vás různé relaxační aktivity, které si zajisté oblíbíte. Kromě lázní, které jsou založeny na koupeli v přírodních extraktech, ze kterých se vaří pivo, se můžete těšit také na masáže, peelingy, zábaly, privátní wellness nebo samozřejmě i pivní wellness

Pivní lázně mají také zdravotní výhody

Pivní lázeň podporuje imunitní funkci organismu, je založena na koupeli v přírodních extraktech, ze kterých se vaří pivo – chmel, pivovarské kvasnice a slad. Vysoký obsah chmelových silic přispívá k uvolňování kožních pórů a celkové revitalizaci.

Pivovarské kvasnice pak díky svému vysokému obsahu vitamínu B a aktivním enzymům působí blahodárně na regeneraci pokožky. Díky této jedinečné kombinaci přírodních ingrediencí dochází během koupele k povzbuzení látkové výměny, vyplavení škodlivých látek z těla, uvolnění vnitřního i vnějšího napětí, únavy a stresu, a tím k dokonalému duševnímu i tělesnému odpočinku.

Stylové ubytování a pípa na každém pokoji

V neposlední řadě se můžete těšit na jedinečné ubytování, které vás vnese do velice příjemné atmosféry, díky svému jedinečnému designu a stylovému vybavení. Nejzajimavější součástí každého pokoje, je výčepní zařízení, které po celou dobu pobytu patří jenom vám! Designové pokoje jsou pojmenované po pivech z farmářského pivovaru Zlatá kráva, ve které se samozřejmě můžete i vykoupat. Na pokoji si nejčastěji vychutnáte lahodně vychlazenou Sametovou 12.

Věděli jste, že od neděle do čtvrtka se v Pivním hotelu můžete ubytovat za výhodnější cenu?

V dnešní době, kdy se vše neustále zdražuje, je potřeba si hodně věcí odpírat. Ale nelze stále jen chodit do práce a šetřit peníze, musí se i žít a užívat si života. Přesně proto můžete využít levnější cenu při pobytu od neděle do čtvrtka. Zastavte se, odpočiňte si, relaxujte.

Pivní lázně jsou zajisté netradičním zážitkem, kterým můžete také obdarovat své blízké díky dárkovým poukazům.

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: www.pivnihotel.cz
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy