Přijďte na výstavu Karolíny Koblenové Piknik v Zóně do chebské Galerie G4

V klubu galerie je možné se setkat s Karolínou Koblenovou a shlédnout soubor fotografií, obrazů a objektů s tématem radioaktivní Zóny, kterou Karolína navštívila v roce 2015. Autorka je připravena sdílet svoje zážitky a dojmy z Pripjati a okolí.

dezinfekce

Výstava Karolíny Koblenové (výtvarnice a bývalá modelka pocházející ze Stříbra) s názvem Černobyl - Piknik v Zóně je vidění v chebské Galerii G4. Vernisáž byla původně plánovaná na dubnové datum k 34. výročí jaderné katastrofy v Černobylu, ale kvůli pandemii koronaviru byla přesunuta na čtvrtek 11.6. Výstava bude zahájena spolu s dalšími dvěma fotografickými výstavami v Galerii a pouličními expozicemi v rámci festivalu Chebské Dvorky, který letos musí proběhnout komorněji, než v minulých letech. Od 15:30 se lze v klubu galerie setkat s autorkou Karolínou Koblenovou a shlédnout soubor fotografií, obrazů a objektů s tématem radioaktivní Zóny, kterou Karolína navštívila v roce 2015. Autorka je připravena sdílet svoje zážitky a dojmy z Pripjati a okolí. Karolína rovněž přispěje několika malbami do expozice Covid 19, která bude v rámci Chebských Dvorků umístěna venku v okolí Františkánského náměstí, a ukáže reakce výtvarníků na dobu strávenou v karanténě. Karolína Koblenová, další vystavující autoři a Galerie G4 Vás srdečně zvou, přijďte se na Chebské Dvorky a vernisáže podívat.

Kde: Klub Galerie G4, Františkánské náměstí 1, Cheb

Kdy: 11.června od 15:30 - Setkání s autorkou od 15:30, následné zahájení všech výstav venku v klášterní zahradě v 16:30, úvodní slovo pronese Zbyněk Illek.

Událost: https://www.facebook.com/events/1075630976153799/


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.06.2020 14:25



0 +
 

Hlavní zprávy