Papírna Cheb bude v sobotu 5. září 2020 pořádat den pro hospic Svatého Jiří v Chebu

V rámci celého dne budou probíhat různé workshopy, rozličné dílny a další akce, kterých se mohou samozřejmě všichni návštěvníci zúčastnit.

dezinfekce

Papírna Cheb bude v sobotu 5. září 2020 pořádat den pro hospic Svatého Jiří v Chebu. Jeho náplní bude především charitativní sbírka pro mobilní hospic Sv. Jiří v Chebu. V rámci celého dne budou probíhat různé workshopy, rozličné dílny a další akce, kterých se mohou samozřejmě všichni návštěvníci zúčastnit. 

"Dopolední program bude věnován zejména dětem a jejich kreativním činnostem. Odpoledne si pak přijdou na své také dospělí. Ti si budou moci vyzkoušet různé výtvarné techniky, jako malbu akvarelem, suchým pastelem a akrylem. To vše pod laskavým vedením našeho zkušeného lektora Otto Friedricha,“ zve na charitativní akci za organizátory Světlana Keslová

Akce začíná v objektu společnosti Unipap plus v 10 hodin ráno a potrvá až do večerních hodin. Vedle již zmíněného programu bude také otevřena kavárna, kde každý z návštěvníků může ochutnat kávu, nebo nějaký dortík a zaplatit za něj tolik, kolik chce. Název je „Dej si co chceš, zaplať, kolik chceš“. I takto získané prostředky poputují samozřejmě přímo do sbírky pro hospic.

Právě v kavárně bude navíc od 16.hodiny k vidění vernisáž výstavy fotografií chebské fotografky Andrey Dobešové s názvem Kavárenská tematika.

O hodinu později, tedy úderem sedmnácté hodiny, je na programu další nevšední bod, a to dražba. Jedná se o dary, které pro tyto účely věnovali pořadatelce Světlaně Keslové přátelé a známí. Nejde pouze o oblečení, dražit se bude například i  láhev vína ročník 1970. Jako slavnostní ukončení dne se bude konat koncert s názvem: „Koncert pro Markétku a pro všechny, kteří už tady nejsou s námi“. 

Výtěžek z celého dne bude věnován na podporu mobilního hospice sv. Jiří. Minulý rok společnost Unipap plus podpořila hospic sbírkou a dražbou děl z malířského sympozia.

V chebské Papírně jsou již v těchto dnech nainstalované také zapečetěné kasičky, kam mohou zákazníci přispět libovolnou částkou rovněž na podporu hospicu Sv. Jiří. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.08.2020 09:12



0 +
 

Hlavní zprávy