Papírna Cheb bude v sobotu 5. září 2020 pořádat den pro hospic Svatého Jiří v Chebu

V rámci celého dne budou probíhat různé workshopy, rozličné dílny a další akce, kterých se mohou samozřejmě všichni návštěvníci zúčastnit.

dezinfekce

Papírna Cheb bude v sobotu 5. září 2020 pořádat den pro hospic Svatého Jiří v Chebu. Jeho náplní bude především charitativní sbírka pro mobilní hospic Sv. Jiří v Chebu. V rámci celého dne budou probíhat různé workshopy, rozličné dílny a další akce, kterých se mohou samozřejmě všichni návštěvníci zúčastnit. 

"Dopolední program bude věnován zejména dětem a jejich kreativním činnostem. Odpoledne si pak přijdou na své také dospělí. Ti si budou moci vyzkoušet různé výtvarné techniky, jako malbu akvarelem, suchým pastelem a akrylem. To vše pod laskavým vedením našeho zkušeného lektora Otto Friedricha,“ zve na charitativní akci za organizátory Světlana Keslová

Akce začíná v objektu společnosti Unipap plus v 10 hodin ráno a potrvá až do večerních hodin. Vedle již zmíněného programu bude také otevřena kavárna, kde každý z návštěvníků může ochutnat kávu, nebo nějaký dortík a zaplatit za něj tolik, kolik chce. Název je „Dej si co chceš, zaplať, kolik chceš“. I takto získané prostředky poputují samozřejmě přímo do sbírky pro hospic.

Právě v kavárně bude navíc od 16.hodiny k vidění vernisáž výstavy fotografií chebské fotografky Andrey Dobešové s názvem Kavárenská tematika.

O hodinu později, tedy úderem sedmnácté hodiny, je na programu další nevšední bod, a to dražba. Jedná se o dary, které pro tyto účely věnovali pořadatelce Světlaně Keslové přátelé a známí. Nejde pouze o oblečení, dražit se bude například i  láhev vína ročník 1970. Jako slavnostní ukončení dne se bude konat koncert s názvem: „Koncert pro Markétku a pro všechny, kteří už tady nejsou s námi“. 

Výtěžek z celého dne bude věnován na podporu mobilního hospice sv. Jiří. Minulý rok společnost Unipap plus podpořila hospic sbírkou a dražbou děl z malířského sympozia.

V chebské Papírně jsou již v těchto dnech nainstalované také zapečetěné kasičky, kam mohou zákazníci přispět libovolnou částkou rovněž na podporu hospicu Sv. Jiří. 

Fotogalerie
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.08.2020 09:12



0 +
 
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024