Ostrov hledá osobnosti na ocenění Občan města za rok 2019

Stejně jako v minulých letech si město Ostrov dovoluje oslovit veřejnost s výzvou ke spolupráci při hledání významné osobnosti, která v uplynulém roce vykonala mimořádně významný čin, dosáhla úspěchů v oblasti vědy, kultury, sportu, vynikla při organizování společenských aktivit ve městě, nezištně se angažovala v sociálních službách – výraznou měrou přispěla k rozvoji města Ostrova a ke zvýšení kvality života našich občanů.

dezinfekce

Ocenění „Občan města roku“ lze udělit také za celoživotní zásluhy a rovněž může být uděleno in memoriam. Znáte-li někoho, kdo si podle vás tato ocenění zaslouží, podejte písemný návrh nejpozději do neděle 15. 3. 2020. Návrh je možné doručit osobně do podatelny Městského úřadu Ostrov nebo poslat e-mailem na adresu: zzelezna@ostrov.cz.

Do návrhu uveďte jméno, případně i kontakt na navrhovanou osobnost a připojte stručné zdůvodnění, proč je z vašeho pohledu právě tato osobnost vhodnou kandidátkou/vhodným kandidátem na toto čestné ocenění. K návrhu připojte své jméno a kontaktní údaje (telefon, e-mail).

Doručené návrhy projedná Rada města Ostrova a konečné slovo bude mít Zastupitelstvo města Ostrova.


Zdroj: město Ostrov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.01.2020 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy