Od nového roku se po šestce bude jezdit bez známky

Zbývající zpoplatněné části D6 mezi Chebem a Karlovými Vary byly zařazeny do úseků, kde nebude od 1.1.2018 potřeba dálniční kupón.

dezinfekce

"Mám obrovskou radost a moc děkuji za všechny občany našeho Karlovarského kraje, že ministr dopravy Dan Ťok vyslyšel výzvy starostů a občanů kraje a zařadil zbývající zpoplatněné části D6 mezi Chebem a Karlovými Vary do úseků, kde nebude od 1.1.2018 potřeba dálniční kupón. Díky tomuto rozhodnutí budou mít lidé dostupnější zdravotní péči, plynulejší přesun do práce nebo do škol," uvádí na svých facebookových stránkách Jana Vildumetzová.

Pan ministr si včera po tiskové konferenci odvezl pamětní list s tímto textem: Ministrovi dopravy Danu Ťokovi za to, že myslí na lidi a díky tomu je Karlovarský kraj dostupnější. Děkujeme Vám! A pak také jeden trochu originální dárek - tradiční karlovarskou Becherovku, na které byly nalepeny všechny dálniční známky od roku 2012, kdy jsme museli známku zakoupit poprvé, až do roku 2017. Tento rok byl přeškrtnutý, protože je posledním, kdy známku na D6 potřebujeme.

O tom, že Karlovarský kraj chce znepoplatnit celý úsek D6 z Karlových Varů do Chebu jsme vás informovali zde.


Zdroj: facebookové stránky Jany Vildumetzové

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 14.10.2017 12:30




0 +
 

Hlavní zprávy