Moderní a zavedená restaurace v Karlových Varech? To je restaurace Parlament

Restaurace v centru Karlových Varů zavedená od roku 2008 nabízí skvělé letní posezení na venkovní zahrádce přímo v centru města, ale také výborné jídlo a osvěžující nápoje.

dezinfekce

Velmi sympatické ceny, přátelská obsluha, 2 polévky a 6 hlavních pokrmů v poledním menu každý všední den a nezapomenutelná atmosféra na letní zahrádce v samém centru Karlových Varů, to je restaurace Parlament. Po příjemné několikaminutové procházce od Vřídelní kolonády si zajděte rovnou do Parlamentu a doplňte energii výborným jídlem a pitím. 

Pochutnat si můžete na klasické české kuchyni, která se vaří podle tradičních receptur. K dispozici je také výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, kávy a čepovaného piva Krušovice. 

V blízkosti restaurace Parlament pohodlně zaparkujete

Restaurace Parlament sídlí v Zeyerově ulici číslo 90. Pokud jedete z daleka, můžete využít blízkého placeného parkoviště Varšavská, které je vzdáleno pouze 240 metrů, a tak se do restaurace Parlament dostanete zhruba za tři minuty. Samozřejmostí je možnost jídla s sebou, což určitě ocení každý, kdo zrovna spěchá. 

Rodinná oslava či teambuilding? Oslovte reastauraci Parlament

Plánujete nějakou akci a nevíte, kde ji uspořádat? Koho by nebavilo nechat se obskakovat? Rezervací v restauraci Parlament určitě nešlápnete vedle a užijete si bezstarostné posezení se svou rodinou či přáteli. Ani děti se na oslavě nudit nebudou, wi-fi je k dispozici pro každého hosta. Restaurace Parlament je bezbariérovým podnikem a také ráda uvítá vaše domácí mazlíčky.

Restaurace Parlament 
Zeyerova 5/90, 360 01 Karlovy Vary

Telefon.: 353 586 155
Facebook
: Restaurace Parlament Karlovy Vary

Zdroj fotografie: Facebook Restaurace Parlament Karlovy Vary


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy